Hook’s Heroes Free spins

Redo för ett riktigt sjörövaräventyr? Då är det dags att kasta loss och följa med på en hisnande färd på de sju haven. I sloten Hook’s Heroes kommer du dessutom få möta ett sällsamt gäng pirater och en hel del andra oväntade karaktärer, direkt från sidorna ur den klassiska sagan om Peter Pan.

Sloten Hook’s Heroes tar dig med ut på äventyr tillsammans med Kapten Krok. Spelautomaten har fem hjul och 20 vinstlinjer, och ännu bättre blir det med de olika specialfunktioner som gör att Hook’s Heroes håller väldigt hög underhållningsnivå. Free spins, featured spins och vilda symboler i spelet håller spänningsnivån uppe hela tiden.

Free spins

Gillar du free spins är Hook’s Heroes den ultimata spelautomaten för dig. Det finns nämligen flera olika free spins alternativ i spelet. Du aktiverar funktionen med free spins när du får tre eller fler scattersymboler på hjulen. Du kan då välja vilket bonusspel du vill använda under din free spins-runda. Får du två scattersymboler avgör slumpen vilket spelläge som gäller.

Om du lyckas starta free spins-läget i Hook’s Heroes finns det tre olika sorters lägen: Fairy Feature, Mermaid Feature och Pirate Feature.

I Pirate Feature kan du vinna oavsett vinstlinjerna. Det är alltså symbolerna, och inte vinstlinjerna, som har betydelse. I det här läget får du 15 free spins.
I Fairy Feature kommer en fe att flyga över hjulen och omvandla två till fem av symbolerna till vilda symboler, vilket ger dig chansen att vinna ännu mer. Här har du 7 free spins.
I Mermaid Feature kommer dina vinster att multipliceras med två eller fyra. Du får i detta läge 10 free spins.
Det finns med andra ord flera free spins-chanser i Hook’s Heroes. Kom dessutom ihåg att olika nätcasinon ofta erbjuder free spins och bonusar till NetEnt-slottar som denna.  Vill du få en enkel överblick ska du klicka in på  www.freespinslista.nu som har de listat och jämför att alla erbjudanden.