Massa free spins med NetEnts Hook’s Heroes

Lystring alla anhängare till gamla goda piratskurken Kapten Krok. Nu finns den perfekta spelautomaten för er i den populära Hook’s Heroes. Sloten låter dig följa med ut på äventyr tillsammans med Kapten Krok och hans band av sluga pirater. Dessa figurer hejar på dig medan du samlar ihop din sjörövarskatt.

Speltillverkaren NetEnts nysatsning Hook’s Heroes kom ut i september 2015. Spelet lanserades samtidigt för dator och mobil och går på många sätt back to basics. Är du trött på glittriga spel med en massa blingbling och neon? I så fall är Hook’s Heroes med sitt traditionella pirattema något för dig.

Utseendet är mer avskalat och figurerna ser ut att vara tecknade som i en serietidning. Samtidigt är 3D-grafiken snyggt gjord och bakgrundsmusiken smittande med sina karibiska toner. Längs spelets gång får du stifta bekantskap med en massa excentriska figurer som följer med dig ut på äventyr.

Bonusar och free spins

Hook’s Heroes har flera specialfunktioner som gör spelandet både spännande och inkomstbringande. Gillar du att få free spins medan du spelar är Hook’s Heroes ett spel som levererar.

Två eller fler scattersymboler på hjulen innebär att du aktiverar en av spelets tre bonusfunktioner: Fairy Feature, Mermaid Feature eller Pirate Feature. Varje bonusspel erbjuder dig free spins och möjligheten att multiplicera din vinstsumma.

I Fairy Feature får du 7 free spins. Dessutom kan en fe dyka upp och förvandla minst 2 symboler till wilds.
I Mermaid Feature får du 10 free spins och dubbel vinstsumma. Får du dessutom en vild symbol under det här läget ger det dig 4 gånger pengarna.
Pirate Feature ger dig 15 free spins. Du kan dessutom vinna om du får likadana symboler var som helst på hjulen, oavsett var de är placerade.
Du kommer garanterat att gilla den här slotnyheten med pirattema. Hook’s Heroes gör spelandet roligt och oförutsägbart. Prova redan i dag, äventyret väntar på dig!