Hook’s Heroes recension

Ville du som barn hellre hänga med Kapten Kroks gäng än med Peter Pans vänner? Nu kan du ta reda på hur det skulle vara att följa med Kapten Krok ut på äventyr tack vare NetEnts nya slot Hook’s Heroes. Du får ge dig ut på en seglats till havs och samla ihop ett band av pirater för att hämta hem skatten.

Innan du startar spelet ska du bestämma din insatsnivå och myntvärdet. Din insats kan ligga mellan 2 och 2000 kronor per snurr. När du sedan är redo att börja kamma hem vinster är det dags att trycka på spin-knappen.

Landet Ingenstans

Piraterna med Kapten Krok i spetsen är av den yngre versionen och temat följer löst sagan om Peter Pan, även om den evigt unga Peter inte syns till i spelet. Istället är det en yngre version av Kapten Krok som har huvudrollen, tillsammans med ett gäng råbarkade pirater.

Alla symboler i spelet är snyggt animerade och ser ut att vara tecknade i serietidningsstil. Kapten Krok och hans anhang får dessutom sällskap på hjulen av piratliknande spelkortssymboler från 10 till ess.

Schyssta piratpriser

Den lägsta vinsten i spelet är pengarna gånger 5 för tre tior, knektar eller drottningar. Högsta vinsten under grundspelet är 900 gånger radinsatsen, och den betalas ut om du får fem stycken av Kapten Kroks ansiktsmålade kompisar.

Kapten Krok är spelets vilda symbol. Han ersätter alla andra symboler förutom scattersymbolen. En leende kille i krokodilkostym är scattersymbol, och det räcker med att två sådana symboler syns var som helst på hjulen för att trigga igång en av tre specialfunktioner.

  • Fairy feature – fen: ersätter två till fem symboler på hjulen med vilda symboler.
  • Mermaid feature – sjöjungfrun: dubblerar dina vinster alternativt fyrdubblar vinsten om du har vilda symboler på vinstraden.
  • Pirate feature – sjörövaren: du vinner på basen av hur många sorter du har av en viss symbol oberoende av var symbolerna finns på hjulen.

Om du får tre eller fler scattersymboler kan du välja specialfunktion tillsammans med free spins. Fen ger 7 free spins, sjöjungfrun ger 10 free spins och sjörövaren ger 15 free spins.

Sammanfattning

För att sammanfatta så är Hook’s Heroes en fantastiskt slot som bjuder på en massa intressanta vändningar med karibisk bakgrundsmusik. RTP:n i spelet ligger på 96,82 %. Sloten är en riktig publikfriare som skiljer sig från andra spelautomater med sagotema. Testa Hook’s Heroes du med och erövra stora skatter!