Hook’s Heroes i mobilen

Skepp ohoj, pirater! Letar du efter en slot med mycket humor, skön bakgrundsmusik och roligt tema är Hook’s Heroes definitivt nått för dig. Väljer du mobilversionen av Hook’s Heroes kan du dessutom spela när och var du vill – hur enkelt som helst!

Hook’s Heroes är en rykande färsk nyhet från svenska speltillverkaren NetEnt. Spelet som släpptes i september 2015 finns tillgängligt både via dator och mobil. Spelutvecklarens mobilversion går under namnet NetEnt Touch och ger dig som spelare möjlighet att spela var och när du vill via telefon eller surfplatta. Allt för att göra din spelupplevelse så smidig som möjligt.

Följ med ut på äventyr

Temat är en slags nytappning av den klassiska barnsagan om Peter Pan. Här ligger dock fokus istället på Kapten Krok och hans piratgäng. På hjulen dyker det upp flera fula figurer i form av äventyrliga sjörövare, och både grafik och bakgrundsmusik för tankarna till främmande hav i Karibien.

Full fart med pirattema med andra ord. Allt är dessutom gjort med glimten i ögat så att du säkert kommer att ha kul medan hjulen snurrar.

Free spins och bonusar

Spelautomaten Hook’s Heroes har fem spelhjul och tre rader. Spelet har vidare 20 vinstlinjer och flera coola specialfunktioner. Hook’s Heroes erbjuder både vilda symboler, free spins och tre specialfunktioner. Allt detta hjälper till att fylla din skattekista ytterligare.

Spelautomaten har en återbetalningsprocent på 96,82 %. Får du fram två eller tre scattersymboler startar du en bonusfunktion där du kan välja mellan tre specialfunktioner: Fairy Feature (fen), Mermaid Feature (sjöjungfrun) eller Pirate Feature (piraten). Alla funktioner bjuder på free spins och möjligheten att multiplicera din vinst.

NetEnt Touch är perfekt för dig som gillar att spela på spelautomater i mobilen. Spinn loss var och när du vill med Hook’s Heroes i mobilen eller surfplattan. Logga bara in på din spelsajt via mobilen och sedan kan det roliga börja!