Hook’s Heroes Jackpottar

Kapten Krok var en av huvudkaraktärerna i sagan om Peter Pan. Nu får han ensam stå i centrum i NetEnts nya slot Hook’s Heroes. Spelautomaten bjuder på olika lägen för free spins och det finns dessutom fina vinster att kamma hem.

Hook’s Heroes går verkligen inte av för hackor. Sloten har fem stycken hjul, tre rader och 20 vinstlinjer. Spelbakgrunden består av ett guppande hav med ett piratskepp borta vid horisonten och en liten söderhavsö. Kapten Krok fungerar som den vilda symbolen och ersätter alla andra symboler, förutom scattersymbolen. Scattersymbolen är en figur i krokodilkostym.

Det finns ingen regelrätt jackpott i Hook’s Heroes, men sloten ger dig ändå flera möjligheter att vinna stora vinster. Spelet har även flera olika bonuslägen. Bonusarna är utformade på olika sätt så att du som spelare aldrig tröttnar.

Vinster och bonusar

Den lägsta vinsten är tre stycken tior, knektar eller damer, vilket ger fem gånger radinsatsen. I normalt spelläge är den hösta vinsten 900 gånger pengarna. Då ska Kapten Kroks ansiktsmålade kompis dyka upp fem gånger på hjulen. Sker detta under ett bonusspel kan du som mest få 194 800 mynt. Den slutliga vinstsumman beror sedan på storleken på din insats.

Kapten Krok är alltså den vilda symbolen och pojken i krokodilkostym fungerar som scattersymbol. Får du två krokodilsymboler får du en free spins och en av följande funktioner startar slumpmässigt:

  • Fairy Feature
  • Mermaid Feature
  • Pirate Feature

Får du tre scattersymboler aktiveras också free spins-läget, men du väljer själv bonusspel och antalet free spins. Får du ännu fler scattersymboler får du välja ännu fler bonusomgångar.

Hook’s Heroes kan inte få annat än toppbetyg med tanke på alla de olika fantastiska spelegenskaperna som sloten har. Designen är fräsch och får en på gott humör redan vid första anblick. Allt följer pirattemat och tillsammans med de fantastiska vinsterna du kan kamma hem är Hook’s Heroes en riktig succé.