Hook’s Heroes netent

Utbudet av spelautomater har blivit lite rikare tack vare den nya sloten Hook’s Heroes från Net Entertainment. Spelet som släpptes i september 2015 bjuder på ett spännande pirattema. Så lätta ankar och följ med på ett riktigt äventyr ute till havs med ett gäng ärrade äventyrare.

NetEnt är för tillfället en av de ledande spelutvecklarna och lyckas gång på gång skapa innovativa spel som håller högsta kvalitet. Hook’s Heroes är inget undantag. Sloten bjuder spelaren på samma snygga grafik och fantastiska spelupplevelse som man som spelaren har kommit att förvänta sig från NetEnt.

I Hook’s Heroes spelar sjörövarna huvudrollen. Glöm glitter och flärd och föreställ dig istället ett gäng grovhuggna tecknade piratfigurer som redan har sett sina bästa dagar. Spelets symboler för tankarna till sagan om Peter Pan utan att Peter Pan själv för den skull gör nått framträdande under spelets gång. Istället är det Kapten Krok med vänner som får glänsa i Hook’s Heroes.

Spela Hook’s Heroes

Spelsymbolerna har ett utseende som för tankarna till serietidningarnas tid. Det är dock i 3D och NetEnt har gett många av spelfigurerna ett nästan komiskt utseende. Till bakgrundstonerna av karibisk musik och vågsvall tar NetEnt med spelaren på en tur över de öppna haven. Din uppgift är att hitta de gömda piratskatterna och under resans gång får du uppleva en massa coola spelfunktioner där du har möjlighet att maxa dina vinstchanser.

Hook’s Heroes är en suveränt bra slot som ger dig som spelare en högklassig spelupplevelse. Gillar du att vinna är det här spelet för dig. Sloten har fem hjul och 20 vinstlinjer, och erbjuder förutom många mindre vinster en högsta vinst på 900 gånger insatsen. Kombinerat med något av bonusspelen kan du få hela 194 800 mynt. Spelet har dessutom tre olika speciallägen där du få njuta av flertalet free spins.